Ölen doktorun eşi hamileydi

Sürmene ilçesi Zarha mevkiinde yol kenarında park halinde bulunan 61 P 1238 plakalı TIR'a Trabzon'dan Rize istikametine gitmekte olan Erhan Saral (41) yönetimindeki 61 AP 292 plakalı otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu arkadan çarptı. Kazada Erha

Ölen doktorun eşi hamileydi

Sürmene ilçesi Zarha mevkiinde yol kenarında park halinde bulunan 61 P 1238 plakalı TIR'a Trabzon'dan Rize istikametine gitmekte olan Erhan Saral (41) yönetimindeki 61 AP 292 plakalı otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu arkadan çarptı. Kazada Erhan Saral olay yerinde hayatını kaybetti.

Trabzon Göğüs Hastanesi'nde yaklaşık 12 yıldır görev yapan doktor Erhan Saral'ın nöbetten çıktığı ve izin alarak baba ocağı olan Of ilçesine gittiği öğrenildi. Akçaabat Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Özlem Saral ile evli olan ve 3,5 yaşında bir çocuğu bulunan doktor Erhan Saral'ın kendisi gibi doktor olan eşinin 2. çocuğuna hamile olduğu belirtildi.

Doktor Erhan Saral için yarın sabah saatlerinde pratisyen hekim olarak görev yaptığı Trabzon Göğüs Hastanesi'nde bir tören düzenleneceği ve öğle namazı sonrası Of ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel