Okutan'ın misafiri ABD'li Renzulli

Renzulli'nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Nuri Okutan, ziyaret çerçevesinde bir takım resmi görüşmelerin yapılacağını kaydederken, Renzulli de Trabzon'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.Trabzon'un Türkiye'nin en önemli k

Okutan'ın misafiri ABD'li Renzulli

Renzulli'nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Nuri Okutan, ziyaret çerçevesinde bir takım resmi görüşmelerin yapılacağını kaydederken, Renzulli de Trabzon'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Trabzon'un Türkiye'nin en önemli kentlerinden birisi olduğunu kaydeden Antony Renzulli, “Bu benim Trabzon'a ilk ziyaretim değil. Buraya gelmek için sabırsızlanıyorum. Çünkü Trabzon çok popüler bir yer. Sahilden tutun da Sümela Manastırı'na, yaylalara kadar çok büyük imkanlara sahip. İki yıldır Türkiye'de görev yapıyorum ve buradaki gelişmeler beni çok etkiliyor” dedi.

Konuşmasında Trabzonspor'a da değinen Renzulli, “Trabzonspor'u Süper Ligde zirvede bulunduğu için yakından takip ediyorum ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Vali Okutan, Renzulli'ye Trabzon'u tanıtan çeşitli kitaplar hediye ederken görüşme daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel