Okullarda şiddet zorbalığı !

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından “Okullarda Şiddet ve Akran Zorbalığı” konularında konferanslar düzenlendi.Konferans, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Tuğba Talay’ın

Okullarda şiddet zorbalığı !

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından “Okullarda Şiddet ve Akran Zorbalığı” konularında konferanslar düzenlendi.

Konferans, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Tuğba Talay’ın katılımı ve sunumuyla gerçekleşti. Okullarda artan şiddet olayları ve özellikle lise dönemi öğrencilerinde gözlemlenen şiddet eğilimi nedeniyle düzenlenen konferans Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve Çarşamba Endüstri Meslek Lisesi’nde yapıldı.

Konferansa Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Çarşamba Cumhuriyet Savcısı Bünyami Korkmaz, Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürü Şaziye Ateş, Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu Üyeleri, Çarşamba Yeşilırmak Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Yıldız, Çarşamba Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hacı Uçak ve öğretmenler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler