Öğrenciler öğretmenlerini dövdü

Trabzon Ticaret Meslek Lisesi'nin Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Atilla Tokmak, eski mezunlarından Çağlar A.'nın okul öğrencilerinden Murat D. ile kantinde oturmak istemesine tepki gösterdi ve okula sivil kıyafetle giremeyeceklerini söyleyerek okulda

Öğrenciler öğretmenlerini dövdü

Trabzon Ticaret Meslek Lisesi'nin Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Atilla Tokmak, eski mezunlarından Çağlar A.'nın okul öğrencilerinden Murat D. ile kantinde oturmak istemesine tepki gösterdi ve okula sivil kıyafetle giremeyeceklerini söyleyerek okuldan çıkmalarını istedi. Ancak iddialara göre tepki gösteren öğrenciler, Tokmak'a saldırarak yumruk attı, daha sonra da kaçarak uzaklaştı.

Yediği yumruklar nedeniyle başında morluklar oluşan Müdür Yardımcısı Atilla Tokmak, tedavisi Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Polis, iki genci kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel