Of'ta coşkulu kutlama yapıldı

Hükümet Konağı önünde Tören.Saat 10.00'da Hükümet Konağı önünde Anıt'a çelenk sunumu ile başlayan program Kaymakamlık Makamında; İlçe Kaymakamı Tuncay SONEL, Garnizon Komutanı Mehmet Coşkun ve Belediye Başkanı Oktay Saral'ın tebrikleri kabul etmesi ile de

Of'ta coşkulu kutlama yapıldı

Hükümet Konağı önünde Tören.

Saat 10.00'da Hükümet Konağı önünde Anıt'a çelenk sunumu ile başlayan program Kaymakamlık Makamında; İlçe Kaymakamı Tuncay SONEL, Garnizon Komutanı Mehmet Coşkun ve Belediye Başkanı Oktay Saral'ın tebrikleri kabul etmesi ile devam etti. Törene, Belde Belediye Başkanları, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Temsilcileri, Banka Müdürlerinin yani sıra, Trabzon Gaziler Derneği Başkanı Seyyah SAĞIROĞLU ve ekibi, Kaymakam Sonel'in bir önceki görev yeri olan Şanlıurfa'dan gelerek sabah sürprizi yapan Gaziler Derneği Başkanı Hasan ASLAN katıldı.

Kaymakam Tuncay Sonel'e Şanlıurfa'dan  sürpriz.

Şanlıurfa Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan, Of'un kurtuluş günü törenlerine katılarak Kaymakam Tuncay Sonel'e büyük bir sürpriz yaptı.

Kaymakam beyin her zaman kalplerinde olduğunu belirten Dernek Başkanı Hasan ASLAN, Şehit aileleri ve Gazilerin her zaman yanında olan Kaymakam beyi yapmış olduğu çalışmalardan dolayı hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek, bizde Trabzon Gaziler Şube Başkanımız Seyyah SAĞIROĞLUN'lan birlikte sürpriz yaparak Ofluların bu mutlu ve coşkulu gününde kendisini yalnız bırakmak istemediklerini belirtti.

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Lisesinde Tören.

Törenin ikinci bölümü Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Lisesinde gerçekleştirildi.

 Bayraklarla süslenen salonda coşkulu bir kalabalığın takip ettiği Kutlama Törenleri,Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Coşkun ve Belediye Başkanı Oktay Saral halkın bayramını kutladı. Kutlama Mesajlarının okunmasının ardından, Of Belediye Başkanı Oktay Saral günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Kaymakam  Mehter Takımına Eşlik Etti.

Tören, Mehter takımının kahramanlık marşları okumasıyla devam ederken, Of Kaymakamı Tuncay SONEL sahneye çıkarak kendilerine eşlik etti ve Of'un Kurtuluş coşkusuna marşlar söyleyerek ortak oldu.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi üzerinde şiirler okunmasının ardından, İlçe Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığının düzenlediği afiş, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri , Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet ÇOŞKUN, Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Şanlıurfa Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan'ın yanı sıra Aktütün Gazisi Bayram Yıldırım ile Şehit Aileleri tarafından verildi.Törende ayrıca Şehit ailelerine ve Gazilere protokolde yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel