Of'ta buruk sevinç yaşanıyor

Gazze'ye insani yardıma giderken İsrail saldırısı sonucu göz altına alındıktan sonra Türkiye'ye dönen yolculardan Bayram Kalyon'un (26), Trabzon'un Of ilçesindeki evinde buruk bir sevinç yaşanıyor. Of'un Ballıca beldesinde yaşayan baba Mehmet Kalyon, oğul

Of'ta buruk sevinç yaşanıyor

Gazze'ye insani yardıma giderken İsrail saldırısı sonucu göz altına alındıktan sonra Türkiye'ye dönen yolculardan Bayram Kalyon'un (26), Trabzon'un Of ilçesindeki evinde buruk bir sevinç yaşanıyor.

Of'un Ballıca beldesinde yaşayan baba Mehmet Kalyon, oğulları Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduklarını belirtti.

Olayı televizyondan takip ettiklerini anlatan Kalyon, ''İstanbul'da bulunan kardeşim, Bayram'ı karşılamaya gitti. Kısa bir süre görüşebilmişler. Sorgulamaları sürüyor. Henüz kendisiyle görüşemedik'' dedi.

Anne Ayşe Kalyon ise buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade ederek, oğlunun kurtulmasına sevindiklerini ancak yaşananlar nedeniyle İsrail'i lanetlediklerini söyledi.

Oğlunun bir ay önce gemide işe başladığını kaydeden Kalyon, ''Oğlum işe başladı diye sevinmiştik. Ama önceki gün yaşanan olaylarla bu sevincimiz hüzne dönüştü. Oğlumun sağlığından endişe ettik. Sonra onu televizyonda konuşurken görünce sevincimden ağladım. Biz buruk da olsa sevindik. Ancak canlarını kaybeden insanlarımız var. Onların yakınları var. Onların acıları büyük. O nedenle biz de sevinemiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel