Oflu Gazi Bayram mutlu döndü

Ankara Bilkent Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım merkezindeki tedavisinin ardından THY uçağı ile dün gece Trabzon'a gelen Aktütün Gazisi Bayram Yıldırım ve ailesini Of Kaymakamı Tuncay Sonel makam aracını göndererek havaalanından aldırdı. İk

Oflu Gazi Bayram mutlu döndü

Ankara Bilkent Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım merkezindeki tedavisinin ardından THY uçağı ile dün gece Trabzon'a gelen Aktütün Gazisi Bayram Yıldırım ve ailesini Of Kaymakamı Tuncay Sonel makam aracını göndererek havaalanından aldırdı.

İki aylık bir tedavinin ardından sağlığına kavuşan ve bacağına protez bacak takılarak normal yürüyebilen Gazi Bayram Yıldırım, Ankara'da hastanede kaldığım süre içersinde kendisine çok iyi ilgi gösterildiğini, Allah Devletimizden razı olsun. Kutsal vatanımızın her karış toprağının şehit kanıyla sulandığını, kendisinin de gerekirse bu vatan uğruna her zaman şehit olmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Gazi Bayram Yıldırım'ın geldiği esnada havaalanında bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de Gazi Bayram Yıldırımla yakından ilgilendi ve ona her zaman yanınızdayız diyerek cep telefonunu verdi ve istediğin zaman arayabilirsin dedi.

Gazi Bayram ve ailesi kendilerine gösterilen bu ilgiden çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel