Ne yaptın sen hacı dayı?

Rize’nin Ardeşen İlçesindeki Fırtına Deresi üzerinde kurulan Laz usulü Zipline 7 den 70’e herkesin ilgisini çekiyor.Fırtına Deresi’nde zipline yaparken fotoğraf çektiren 80 yaşlarında ki ‘Laz Hacı’ lakablı bir kişinin fotoğrafı paylaşım rekorları kırıyor.

Ne yaptın sen hacı dayı?

Rize’nin Ardeşen İlçesindeki Fırtına Deresi üzerinde kurulan Laz usulü Zipline 7 den 70’e herkesin ilgisini çekiyor.

Fırtına Deresi’nde zipline yaparken fotoğraf çektiren 80 yaşlarında ki ‘Laz Hacı’ lakablı bir kişinin fotoğrafı paylaşım rekorları kırıyor.

Bölge’de Rafting İşletmeciliği yapan Muhittin Yarıcı tarafından kurulan sistemde heyecan arayan turistler ve bölge halkı çelik halatlar vasıtası ile 20 metre yükseklik ve 75 metre uzunlukta uçmanın keyfini yaşıyor. Zipline tutkunları, başlangıç ucu, bitiş ucundan daha yüksek iki yer arasında gerilen çelik halat üzerine, tırmanma kemerleri ile bağlanarak, yer çekimi yardımı ile kayıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler