Meslektaşımızın acı günü

Haber61/haber servisi   Trabzon'un sevilen simalarından, Yenicuma Mahallesi’nin Şekerci dedesi gazeteci yazar Erhan Esaspehlivan’ın dedesi, Tahir, Kamil, Kadir Esaspehlivan’ın babaları Şerafettin Esaspehlivan (88) bu gece, tedavi gördüğü hastanede hayatın

Meslektaşımızın acı günü
Haber61/haber servisi  
 
Trabzon'un sevilen simalarından, Yenicuma Mahallesi’nin Şekerci dedesi gazeteci yazar Erhan Esaspehlivan’ın dedesi, Tahir, Kamil, Kadir Esaspehlivan’ın babaları Şerafettin Esaspehlivan (88) bu gece, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 
 
Trabzon'da yardımlaşmaya verdiği önemle örnek olan Şerafettin Esaspehlivan her ay maaşının bir kısmını yardıma muhtaçlar ve çocuklar için ayırır, Yenicuma ve birçok mahallede de her gördügü çocuğa ve gence şeker verdiği için Şekerci Dede lakabıyla anılırdı.
 
Şekerci dede bugün Cuma namazına müteakip Yenicuma Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bahçecik’teki aile kabristanlığı’na defin edilecek.  
 
Haber61 ailesi olarak merhuma Allah’tan Rahmet kederli ailesine sevenlerine ve her gün şekerci dedenin yolunu gözleyen minik çocuklara sabırlar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel