Mersin'de Trabzon rüzgarı

Mersin Bürokrat ve İşadamları Derneği (MEBİDER) tarafından ‘Biz Mersin’iz, Mersin Türkiye’dir’ sloganı adı altında bu yıl ilki düzenlenen Mersin Kültür Festivali’nde Trabzon Rüzgarı esti.Karadenizliler Derneği'nin davetlisi olarak festivale katılan Trabzo

Mersin'de Trabzon rüzgarı

Mersin Bürokrat ve İşadamları Derneği (MEBİDER) tarafından ‘Biz Mersin’iz, Mersin Türkiye’dir’ sloganı adı altında bu yıl ilki düzenlenen Mersin Kültür Festivali’nde Trabzon Rüzgarı esti.

Karadenizliler Derneği'nin davetlisi olarak festivale katılan Trabzon Belediyesi’nin standı etkinliğe katılanların ilgi odağı oldu. İl genelindeki 60’tan fazla derneğin katılımıyla gerçekleşen şölene Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Milletvekilleri Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun, Çiğdem Münevver Ökten, Aytuğ Atıcı ile Vahap Seçer, il protokolü, iş adamları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan ve üç gün süren etkinlik boyunca Trabzon Belediyesini standını ziyaret eden vatandaşlara Trabzon’un tarihi, turistik yerlerinin tanıtıldığı kitap, broşür, CD yanında çeşitli hediyeler verildi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler