MeclisteTrabzon AFAD konuşuldu

Van’da meydana gelen depremde gösterdikleri başarılı çalışmalarla gündeme gelen Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü İl Genel Meclisine bilgi verdi.İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kıratlı görev ve sorumluluk alanlarıyla ilgili bu güne kadar yapılan v

MeclisteTrabzon AFAD konuşuldu

Van’da meydana gelen depremde gösterdikleri başarılı çalışmalarla gündeme gelen Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü İl Genel Meclisine bilgi verdi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kıratlı görev ve sorumluluk alanlarıyla ilgili bu güne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında Meclise Kkonuştu.

Kıratlı  konuşmasında; İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak sorumluluk alanlarındaki olaylara en kısa süre içersinde hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ettiklerini, kurumun çok yeni olduğunu, yapılanmanın devam ettiğini, bu süreç içersinde İl Özel İdaresinin her yönüyle çok önemli katkıları olduğunu bu katkıların devam ettiğini söyledi.

Kıratlı 23.10.2011 tarihinde Van ilimizde meydana gelen deprem bölgesine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden bir ekibin görevlendirildiğini görevlendirilen ekibin deprem bölgesinde önemli çalışmalar yaptığını söyledi. zira deprem bölgesine görevlendirilen ekip burada yaptığı çalışmalarda afet anında ihtiyaç duyulabilecek araç gereç ve ekipman ihtiyaçlarının belirlenmesine vesile oldu.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kıratlı konuşmasının sonunda 2012 yılı bütçesinden Afet Acil Durum Müdürlüğüne önemli bir katkı sağlanmasının çalışmalarını çok daha ileri götüreceğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel