Mecliste yoğun trafik

Trabzon İl Genel Meclisi, Eylül ayı çalışmalarına başladı. Başkan Haydar Revi, KTÜ Rektörlüğüne ikinci kez atanan İbrahim Özen'in bu göreve atanmasından sonra ilk kez İl Genel Meclisi'nin konuğu olacağını belirtti. Revi, 81 ilin İl Genel Meclisi Başkanlar

Mecliste yoğun trafik
Trabzon İl Genel Meclisi, Eylül ayı çalışmalarına başladı. Başkan Haydar Revi, KTÜ Rektörlüğüne ikinci kez atanan İbrahim Özen'in bu göreve atanmasından sonra ilk kez İl Genel Meclisi'nin konuğu olacağını belirtti. Revi, 81 ilin İl Genel Meclisi Başkanlarını Trabzon'da bir araya getirmenin faydalarını gördüklerini ifade etti..

Haydar Revi, bölgenin öncelikleri konusundaki hassasiyetimize 81 İl Genel Meclisi Başkanı da hak verdi

KTÜ Rektörlüğüne ikinci kez atanan Prof. Dr. İbrahim Özen yarın İl Genel Meclisinde bir konuşma yapacak..


Trabzon İl Genel Meclisi'nin Eylül ayı çalışmaları başladı. Ağustos ayında yasa gereği bir aylık tatil yapan meclisin Eylül ayı toplantılarında yarın KTÜ Rektörü Prof Dr. İbrahim Özen konuk olacak.

ÖZEN İLK KEZ
İkinci kez KTÜ Rektörlüğüne atandıktan sonra KTÜ Rektörü Özen ilk kez böyle bir toplantıya katılıyor. Meclisin davetini kabul eden Özen yarınki konuşmasında KTÜ'deki son durum ile KTÜ'nün bundan sonraki hedefleri ile ilgili olarak meclis üyelerini bilgilendirecek. Meclis Başkanı Haydar Revi, Röktör Özen ve onun şahsında KTÜ ile ilişkilerimizde kırsal alan yapılandırılmaları ve stratejik planların şekillenmesinden ortak çalışmaya her zaman açığız”dedi.

BAŞARILI OLDUK
Meclisin bugünkü toplantısında gündeme gelen bazı dosyalar ilgili komisyonlara havale edildi. Başkan Revi konuşmasında 30 Ağustos zafer bayramını kutladı. Türk ordusunun Türk milletinin bağımsızlık sembolü olduğunu belirtti. Bu arada Revi, Ağustos ayı içerisinde Trabzon'da bir araya getirdikleri 81 İlin İl Genel Meclis Başkanları toplantısında bölgenin çıkarlarını anlatmada başarılı olduklarını belirterek “Meclis başkanlarımız bu bölgeyi gelip gördüler ve niye bazı yatırımlarda öncelik hakkımız olması gerektiğini de daha iyi anladılar, toplantı bu anlamda amacına ulaşmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel