Mağdurun yakınları zanlıya saldırdı

 Bıçaklama olayı Dereboyu Sokak'ta önceki gün meydana geldi. Bir tartışma sonrası çıkan kavgada M.B (36), E.G'ü (39) bıçakla göğsünden yaraladı. E.G, daha sonra Trabzon  Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Gözaltına alınan M.B is

Mağdurun yakınları zanlıya saldırdı

 Bıçaklama olayı Dereboyu Sokak'ta önceki gün meydana geldi. Bir tartışma sonrası çıkan kavgada M.B (36), E.G'ü (39) bıçakla göğsünden yaraladı. E.G, daha sonra Trabzon  Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan M.B ise emniyetteki işlemlerini ardından dün sabah Trabzon Emnieyet Müdürlüğü  Asayiş Şubesi ekipleri tarafından sağlık kontrolü için mağdurun tedavi gördüğü hastaneye götürüldü. Sağlık kontrolü sonrasında hastaneden çıkartılan M.B, bu sırada hastanede tedavisi sürdürülen E.G'nin yakınlarının saldırısına uğradı. Polis, M.B'yi  tekrar hastaneye sokarak saldırganlardan uzaklaştırdı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polislerin çevrede önlem alması sonrasında M.B hastaneden tekrar çıkartılarak araca konulurken, yaralının yakınları yine saldırmak istedi. Polis aracıyla hastaneden uzaklaştırılan M.B, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi sürdürülen E.G'nin sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, yaklaşık 7 ay önce aynı hastanede yine benzer bir olay yaşandı. Jandarma ekiplerinin silahla yaralama olayının iki mağdurunun tedavi gördüğü hastaneye sağlık kontrolü için zanlıları getirmesi sırasında olay çıktı. Mağdur yakınları ateş ederek iki kişiyi yaraladı. Jandarmanın havaya ateş açarak önlediği olaya karışan 10 kişiden 6'sı tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel