LPG'li kamyonet bir anda yandı!

Rize'de bir kamyonet çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.Pazar ilçesi Aktaş köyünde 53 HE 515 plakalı LPG'li kamyoneti ile evine gitmek için ilerleyen Veysel Yıldız, yokuş bir yolda ilerlerken LPG ile çalıştığı için ilerlemekte güçlük çeken aracını ben

LPG'li kamyonet bir anda yandı!

Rize'de bir kamyonet çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Pazar ilçesi Aktaş köyünde 53 HE 515 plakalı LPG'li kamyoneti ile evine gitmek için ilerleyen Veysel Yıldız, yokuş bir yolda ilerlerken LPG ile çalıştığı için ilerlemekte güçlük çeken aracını benzinli olarak kullanmak istedi. Bu sırada bir anda alev alan kamyonet yanmaya başladı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, kamyonet tamamen yandı.

Sürücü Yıldız, gazetecilere, evine gitmek üzere seyir halindeyken aracının rampada LPG ile çekmemesi yüzünden benzine geçmek istediğini söyledi. Bu sırada motoru duran aracını tekrar çalıştırmak isterken kontak anahtarını çevirmesiyle aracın tutuştuğunu söyleyen Yıldız, olaydan yara almadan kurtulmasının şans olduğunu ifade etti.

aa_picture_20131106_924448_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel