Liselinin cesedine ulaşıldı

 Kaza, bugün öğle saatlerinde Rize'nin İyidere İlçesi Sarayköy Plajı'nda meydana geldi. Rize Hasan Kemal Yardımcı Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü 11. sınıf öğrencisi Bayram Kolcu (17), arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği denizde kaybo

Liselinin cesedine ulaşıldı

 
Kaza, bugün öğle saatlerinde Rize'nin İyidere İlçesi Sarayköy Plajı'nda meydana geldi. Rize Hasan Kemal Yardımcı Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü 11. sınıf öğrencisi Bayram Kolcu (17), arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği denizde kayboldu.

Kolcu'nun arkadaşları denize dalan ve bir daha çıkamayan arkadaşlarını bulamayınca polisten yardım istedi. Olay yerine gelen deniz polisi dalgıçları ve Karadeniz Dalgıçları Kulübü dalgıçları, 45 dakika süren bir aramadan sonra Kolcu'nun cansız bedenini
su yüzeyinden dört metre derinlikte buldu. Olay yerine gelen Kolcu'nun amcası Davut Kolcu sinir krizleri geçirdi. Davut Kolcu sağlık ekiplerinin müdahalesi ile sakinleştirilmeye çalışıldı. Kolcu denizde ceset torbasına konularak ambulansla İyidere Sağlık Ocağı'na götürüldü. Kolcu'nun bugün okuluna gittiği ancak üçüncü dersten sonra derslere girmeyerek yok yazıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel