Kuşburnuna destek çıktılar

Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kuşburnunu önemsediklerini belirterek, vatandaşların konuya ilgisini arttırmak ve teşvik etmek için kuşburnuna kiloda 50 YKr, tonda 500 YTL destekleme primi vereceklerini ifade etti. Dalında kalan her kuşburnunun

Kuşburnuna destek çıktılar
Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kuşburnunu önemsediklerini belirterek, vatandaşların konuya ilgisini arttırmak ve teşvik etmek için kuşburnuna kiloda 50 YKr, tonda 500 YTL destekleme primi vereceklerini ifade etti.

Dalında kalan her kuşburnunun değerinin il dışına veya yurt dışına çıkması demek olduğunu vurgulayan Yalçın, şöyle konuştu: “Bizim kendi değerlerimize sahip çıkmamamız gerekiyor. Bu konuda ne kadar gecikirsek Gümüşhane'mizin kalkınması da o kadar gecikiyor.

Bu bağlamda biz kendi değerlerimize önem verip bunları yerinde ve zamanında değerlendirmeliyiz ki kalkınmamızı daha kısa zamanda gerçekleştirebilelim. Kurum olarak bu yıl kuşburnu alımlarına destekleme primi vermeye karar verdik. Bu konuda arkadaşlar gerekli çalışmaları yapıyorlar. İlk etapta kilo başına 50 YKr, ton başına da 500 YTL prim vermeyi düşünüyoruz. ”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler