Krizin yıkıcı etkisini hissetmedik

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Bahadır'ı yeni taşındıkları binada ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyaret ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Sabır," TSİAD kurulduğu günden bugüne İŞKUR il

Krizin yıkıcı etkisini hissetmedik
Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Bahadır'ı yeni taşındıkları binada ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyaret ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Sabır," TSİAD kurulduğu günden bugüne İŞKUR ile sosyal paydaşlık ilkeleri doğrultusunda çok kapsamlı işbirliği içindedir. İçinde bulunduğumuz kriz ortamında işçi çıkarmanın sosyal sorunlara yol açmasından endişemizi dile getirdik" dedi.

İŞKUR Trabzon İl Müdürü Mustafa Bahadır ise, yaptığı açıklamada "TSİAD Trabzon'da güçlü sosyal ortaklarımızdandır. Pek çok ortak proje gerçekleştirdik. Yeni binamızda bizleri ziyarete gelmeleri bizleri mutlu etti" diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Trabzon'da her ay ortalama yüz kişinin İşsizlik Maaşı için İŞKUR'a başvurduğunu, her ay 500 kişiye işsizlik maaşı ödediklerini, önümüzdeki günlerde bu sayının artmasından duydukları endişeleri paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler