Krize inat iş yeri açtı

Ekonomik krizde arka arkaya kapanan işyerlerinin aksine Arsinli genç girşimciler Moloz'da Eski Balıkçı Hali üzerinde iki katlı lokantayı hizmete açtı Trabzon'un Kemerkaya Mahallesi sahilindeki Eski Balıkçı Hali'nde hizmete açılan Büyük Saray Lokantası, il

Krize inat iş yeri açtı

Ekonomik krizde arka arkaya kapanan işyerlerinin aksine Arsinli genç girşimciler Moloz'da Eski Balıkçı Hali üzerinde iki katlı lokantayı hizmete açtı

Trabzon'un Kemerkaya Mahallesi sahilindeki Eski Balıkçı Hali'nde hizmete açılan Büyük Saray Lokantası, ilk günden yoğun ilgi gördü. Özellikle odun ateşinde pişirilen mükemmel döneri ile adından söz ettiren Büyük Saray Lokantası, kriz günlerinde faaliyete geçirilen sayılı işyerinden biri olarak da dikkat topladı.

 İşyeri ortakları Osman ve Adem Kurt, "Trabzon'un hizmetine iki katlı, nezih, modern ve kaliteli bir lokanta kazandırdık. Yemek piyasasının ekonomik krizden etkilendiğine katılmıyoruz. Burada kısa zamanda özellikle damak tadımız ve servisimizle adımızdan söz ettireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Açılışı dualarla gerçekleştirilen lokantada ilk günde bütün misafirlere nefis döner, tatlı, pilav ve içecek servisi yapıldı. Birçok esnaf çelenk gönderdi. Açılışı Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen gerçekleştirirken kurdele kesme törenine Trabzon Genç İş Adamları Derneği Başkanı Cafer Kurt ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel