Köylülere baklava ikramı

Hafta sonu köylerde incelemelerde bulunan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Erenköy'de İl Özel İdaresi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen yol beton asfaltlamasında çalışan Erenköy'lü gönüllü hayırseverlerle sohbet etti ve yapılan çalışmalarda incelemelerde bulund

Köylülere baklava ikramı

Hafta sonu köylerde incelemelerde bulunan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Erenköy'de İl Özel İdaresi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen yol beton asfaltlamasında çalışan Erenköy'lü gönüllü hayırseverlerle sohbet etti ve yapılan çalışmalarda incelemelerde bulundu.

Devlet vatandaş işbirliğinin en güzel şekilde sergileyen gönüllü hayırsever vatandaşlara yapılan bu çalışmalardan dolayı baklava ikram eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel, ayaklarında çizmelerle köy yollarının beton asfalt olması için çalışan gönüllü hayırseverlere ayrıca teşekkür etti.

Köylüler ise kendilerine baklava ikram eden Kaymakam Sonel'e teşekkür ederek tüm sıkıntılarıyla ilgilenen bir Kaymakama sahip oldukları için Of ilçesi olarak çok şanslı olduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler