KÖYDES Projesi tamamlandı

Köy Altyapılarını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında bu yıl il genelinde 141 kilometrelik ikinci kat asfaltın İl Özel İdaresi tarafından yapıldığını söyleyen Yalçın, Temmuz ayı başlarında başlayan çalışmaların bitmek üzere olduğunu ifade etti. Son üç

KÖYDES Projesi tamamlandı
Köy Altyapılarını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında bu yıl il genelinde 141 kilometrelik ikinci kat asfaltın İl Özel İdaresi tarafından yapıldığını söyleyen Yalçın, Temmuz ayı başlarında başlayan çalışmaların bitmek üzere olduğunu ifade etti.

Son üç yıldır merkezi hükümetin uyguladığı KÖYDES projeleri ile Gümüşhane'nin yol, içme ve sulama suyu ile bazı köylerde de kanalizasyon çalışmaları yapıldığını dile getiren Yalçın şöyle konuştu:

“Bu yıl KÖYDES çalışmaları ile ilimizdeki 4 bin 116 kilometrelik yol ağımızda 34,35 kilometre onarım, 14,80 kilometre stabilize, 230 metre beton yol, 10 bin 500 metrekare köy içi parke, 4 kilometre birinci kat, 141,16 kilometre ikinci kat asfalt 2 bin 434 metreküp taş duvar, 19 menfez ve 1 köprüyü yapmayı planlıyoruz.

Çalışmalarımız son aşamalarına geldi. İnşaat sezonu sona ermeden KÖYDES kapsamında planladığımız işlerin tamamını bitirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.”
Yalçın bu yıl ayrıca Gümüşhane genelinde 29 adet içme suyu projesinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel