Kongreden sürpriz proje çıktı

İstanbul'un en eski il öğrenci yurdu Trabzon Öğrenci Yurdu ve Trabzon Liselerinden Yetişenler Cemiyeti (TLYD)olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda mevcut başkan Soysal Algan güven tazeleyerek çıktı.

Kongreden sürpriz proje çıktı

Başkan Algan yaklaşık 200 delegenin katıldığı seçimde kendisine oy veren herkese bir teşekkür konuşması yaptı. Genel kurul delegelerine hitaben konuşan Algan, “Önümüzdeki dönemde erkek öğrenci yurdumuz gibi bir kız öğrenci yurdu yapmak istiyoruz. Bunun için delegelerimizden yetki istiyoruz. Trabzon Öğrenci Yurdu, 1936'dan bu yana İstanbul'da varolan ve İstanbul'daki en eski il yurtlarından biri. Artık erkek öğrenci yurdumuz gibi kız öğrenci yurdunu da hayata geçirmemiz gerekiyor. Bunun için emlak alımı da gerçekleştireceğiz. Destekleriniz ve bize yeni dönemde verdiğiniz destekler için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Tüzük değişikliğine de giden TLYD'nin Soysal Algan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Resul Atılgan, Ali İsmailoğlu, Ali Kemal Uzlu, Sait Kofoğlu, Metin Yücesan, Erkan Erdem, Sezgin Çınar, Ali Kolay, Okan Gözaçan, Şükrü Demirci, Adem Kılıç, Ömer Olcay, Yakup Hamzaçebi, Hayrettin Cavrar

Aytekin AKAY/ haber61-İstanbul

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel