Kız tavlamak için çağrı attı...

Annenin şikayeti üzerine "cinsel içerikli mesajlar attığı tespit edilen bir kişi yargılandığı mahkeme tarafından 112 gün hapis cezasına çarptırıldı. Oğlunun hatasını, annesi çekti.Trabzon'da kız tavlamak için gizlice çaldığı annesinin cep telefonuyla "bel

Kız tavlamak için çağrı attı...

Annenin şikayeti üzerine "cinsel içerikli mesajlar attığı tespit edilen bir kişi yargılandığı mahkeme tarafından 112 gün hapis cezasına çarptırıldı. Oğlunun hatasını, annesi çekti.

Trabzon'da kız tavlamak için gizlice çaldığı annesinin cep telefonuyla "belki kız tavlarım’’ diye rastgele mesaj atmaya başlayan oğlunun attığı cep mesajları annesine "cinsel içerikli" mesajlar olarak geri gelmeye başlayınca hayatı kâbusa döndü. Trabzon’da görülen davanın karar duruşmasında cep telefonuna cinsel içerikli mesajlar gelen A. K (35) ve cinsel içerikli mesajlar atan B. S (51) hâkim karşısına çıktı. Mahkeme başkanı TCK 125/1 maddesi gereği 3 aydan 2 yıl arasında hapis cezasıyla yargılanan B. S. "Cinsel Taciz" sucundan 112 gün hapis cezasına çarptırıldı. B.S.'nin duruşmadaki iyi halini de göz önünde bulundurarak 112 gün hapis cezasını 1.400 TL'ye çevirerek 12 taksit yaparak cezayı 5 yıl süreyle erteledi.

OĞLUM CEVAPSIZ ÇAĞRI ATMIŞ

Cep telefonuna gelen cinsel içerikli mesajlar yüzünden hayatının kabusa döndüğünü bu yüzden de psikolojisinin bozulduğunu ifadesinde söyleyen anne A.K. "Oğlum ergenliğe yeni girdiği için zaman zaman cep telefonumu alıyordu. Ve kız tavlamak için rastgele cevapsız çağrılar attığını bana söylerdi. Bu olayda böyle oldu. Ama arayıp hiç bir şey sormadan müstehcen şeyler yazan bu adamdan şikayetçiyim" dedi.

UZLAŞMAK İSTİYORUM

Bütün bu olayların cep telefonuna cevapsız bir çağrının gelmesiyle başladığını ve kendisinin de bu cevapsız çağrıya mesaj yazdığını belirten B.S. "Durumun bu boyutlara geleceğini tahmin edemedim. Kendisini kasıtlı olarak taciz etmedim. Uzlaşmak istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel