Kız için tartışma çıktı: 2 yaralı

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Değirmendere mahallesi Şehirlerarası Otobüs Terminali girişinde Cihangir Ö. (19) ile A.Ş. (16) silahla bacaklarından vurularak yaralandı. Yaralılar, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastane

Kız için tartışma çıktı: 2 yaralı
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Değirmendere mahallesi Şehirlerarası Otobüs Terminali girişinde Cihangir Ö. (19) ile A.Ş. (16) silahla bacaklarından vurularak yaralandı.

Yaralılar, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olay yerinde 4 adet boş kovan ile bir adet deforme olmuş mermi çekirdeği bulundu.

Olayın şüphelisi Ahmet A. (18) ise polis ekipleri tarafından yapılan takip sonucu Sanayi mahallesi Bağkur Sanayi Sitesi içerisinde üzerindeki ruhsatsız tabanca ile yakalandı. Kız meselesi nedeniyle yaşandığı öğrenilen olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel