Kiracıyı çıkartamadı, evi söktü

Çamurlu Mahallesi'nde oturan Aslı Mutlu'nun (39), 3 aydır ev kirasını ödemediği gerekçesiyle sabah saat 06.00'da ev sahibi M.B. (75) tarafından zili çalınarak önce dış kapısı, sonra da balkon kapısı ve pencereleri söküldü. Kiracısının evden çıkmasının ist

Kiracıyı çıkartamadı, evi söktü
Çamurlu Mahallesi'nde oturan Aslı Mutlu'nun (39), 3 aydır ev kirasını ödemediği gerekçesiyle sabah saat 06.00'da ev sahibi M.B. (75) tarafından zili çalınarak önce dış kapısı, sonra da balkon kapısı ve pencereleri söküldü. Kiracısının evden çıkmasının isteyen ev sahibi, daha sonra kapı ve pencereleri alarak evden ayrıldı.

Kocasından 3 yıldır ayrı yaşayan Aslı Mutlu, 3 çocuğuyla tek başına yaşadığını belirterek, "3 aydır kira veremedim. Komşularımın ve muhtarın yardımıyla yaşamaya çalışıyorum. Üç çocuğum var, en büyüğü 14 yaşında 8. sınıfa gidiyor. Diğeri 5, en ufağı 3. sınıfa gidiyor.

Ramazan günü sabahın 06.00'sında evime girip evin kapılarını söküyor, 'ev bulunca çıkacağım evinden' dememe rağmen evin kapı ve çerçevesini söküyor. Tek başıma çaresiz kaldım. Evden bir an önce çıksın diye bir ay öncede evin su saatini söktü.
Koşuların yardımıyla ev arıyoruz" dedi.
Ev sahibi ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel