Keman ve gitar kursları açılıyor

Kalkınma Mahallesi Gençlik ve İletişim Merkezinde daha önce kadınlara yönelik açılan Bilgisayar kursunun yanı sıra her yaştaki insanlar için keman ve gitar kursu açılıyor. Bilgisayar, keman ve gitar kurslarına katılmak isteyenler 15 Aralık tarihine kadar

Keman ve gitar kursları açılıyor

Kalkınma Mahallesi Gençlik ve İletişim Merkezinde daha önce kadınlara yönelik açılan Bilgisayar kursunun yanı sıra her yaştaki insanlar için keman ve gitar kursu açılıyor.

Bilgisayar, keman ve gitar kurslarına katılmak isteyenler 15 Aralık tarihine kadar Kalkınma Mahallesindeki Gençlik merkezine başvurmaları gerekiyor.

Kalkınma Mahallesindeki Trabzon Belediyesi Gençlik ve İletişim Merkezinde ücretsiz internet hizmetinin yanı sıra aerobik-step ve taekwando kursları ise devam ediyor.

Öte yandan, Karadeniz Teknik Üniversitesi- Kitap ve Sosyal Araştırmalar Kulübü(KTÜ-KSAK) üyesi öğrenciler, maddi sıkıntısı olan ilköğretim öğrencilerine, derslerinde başarı göstermeleri ve yardımcı olmak amacıyla çok anlamlı bir çalışmayı hayata geçirdi. Farklı fakültelerde ve bölümlerde öğrencilerin, kendi alanlarına uygun şekilde, temel dersleri verdiği kurs programına Trabzon Belediyesi de Kalkınma Mahallesindeki Gençlik Merkezini mekan olarak vererek destek oluyor. Tamamen gönüllülük esasına dayalı programın ilk ayağında merkez Bostancı Muhtarlığındaki ilköğretim öğrencileri kursa dahil oldu. Üniversiteli öğrencilerin toplumsal duyarlılık ekseninde başlattığı bu çalışma ayrıca ilköğretim öğrencileriyle sosyal ilişkiler ve beraberlikler kurmayı da amaçlamakta.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler