Kebir Süt’ iftarda buluştu

Türkiye’nin en ünlü süt ürünleri zinciri Kebir Süt  bayilerine iftar yemeği verdi. Trabzon’da kurulan ve 45 ilde 35 bayisiyle Türkiye’nin en gözde markalarından biri haline gelen Kebir Süt Saylamlar Otelde bayilerine iftar yemeği verdi.Kaliteli ürünleriyl

Kebir Süt’ iftarda buluştu

Türkiye’nin en ünlü süt ürünleri zinciri Kebir Süt  bayilerine iftar yemeği verdi. Trabzon’da kurulan ve 45 ilde 35 bayisiyle Türkiye’nin en gözde markalarından biri haline gelen Kebir Süt Saylamlar Otelde bayilerine iftar yemeği verdi.

Kaliteli ürünleriyle gözde bir marka haline gelen Kebir Süt’ün Saylamlar otelde verdiği iftar yemeğine Kebir Süt’ün üst düzel yöneticileri ‘de katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

İftar yemeğinde bir konuşma yapan  Kebir Süt Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz konukları katılım için teşekkür ederek” Trabzon’da kurduğumuz Kebir Süt her geçen gün sizlerle büyümesini sürdürüyor. Kısa süre içinde 45 ilde 36 bayı ile halkımıza kaliteli ürün sunmanın uğraşı içindeyiz. Sizlerinde Kebir Süt’ün büyümesine katkınız çok fazla.Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel