Kazada ölen çift toprağa verildi

Trabzon'da, eşine direksiyon dersi verirken kullandıkları otomobilin karşı şeride geçerek bir kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybeden karı koca toprağa verildi. Faroz Mahallesi Yalı Camii'ne getirilen Saadet K.(48) ve eşi Mustafa K. (53)'ın cenazeler

Kazada ölen çift toprağa verildi

Trabzon'da, eşine direksiyon dersi verirken kullandıkları otomobilin karşı şeride geçerek bir kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybeden karı koca toprağa verildi.

Faroz Mahallesi Yalı Camii'ne getirilen Saadet K.(48) ve eşi Mustafa K. (53)'ın cenazeleri öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Beşikdüzü ilçesi Ayvacık köyüne getirildi. Cenaze namazına Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kıran çiftinin yakınları cenaze töreninde sinir krizleri geçirdi.

 Yeni Sahil Yolu Beşirli mevkiinde dün meydana gelen kazada, Akçaabat istikametinden Trabzon istikametine seyir halinde olan ve şoförlük öğrenmeye çalışan Saadet K. (48) yönetimindeki 61 AD 818 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak orta refüjdeki bariyerleri kırarak karşı şeride geçip bir kamyonla çarpışmıştı.
Kazada otomobil içinde sıkışan Kıran çifti, belediye itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarılırken hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatlarını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel