Kaşüstü Hastanesi'nin önemli sorunu!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden vatandaşların daha çok yararlanmalarını sağlamak amacıyla ulaşım imkanlarının daha da artırılması başta olmak üzere sorunların çözümü için çalışma yürü

Kaşüstü Hastanesi'nin önemli sorunu!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden vatandaşların daha çok yararlanmalarını sağlamak amacıyla ulaşım imkanlarının daha da artırılması başta olmak üzere sorunların çözümü için çalışma yürüttüklerini söyledi.

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Abdullah Cantürk’e problemlere pozitif yaklaşımı ve getirdiği çözüm önerilerinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “İnşallah Kaşüstü Hastanesindeki bugüne kadar ki hasta sayısı artışı ve ulaşımındaki problemleri de konuşarak birlikte daha iyi çözümler üreteceğiz. Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki iyi ve geniş imkânlardan vatandaşların daha iyi yararlanabilmeleri için ulaşımın düzenlenmesine ve artırılmasına dair alınacak tedbirlerle ilgili birlikte çalışma yürüteceğiz. Hastanedeki tüm sağlık çalışanlarına özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Trabzon ve bölge vatandaşlarımızın buradaki doktorlara, hemşirelere ve sağlık çalışanlarına sahip çıkmalarını istiyorum” dedi.

Ziyaretinden mutluluk duyduklarını kaydeden Hastane Yöneticisi Cantürk, bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Cantürk, hastanenin genel sorunları ve ulaşım imkanlarının daha da artırılması için Başkan Gümrükçüoğlu ile her zaman diyalog içerisinde olduklarını kaydederek, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’a ve bölgeye en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler