KARGİD'den 500 Bin Dolarlık iş bağlantısı

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) üyesi olduğu TUSKON’un organizasyonunda gerçekleşen 18. TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programı meyvelerini vermeye devam ediyor.  Geçtiğimiz Haziran ayında İstanbul’da düzenlenen TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programınd

KARGİD'den 500 Bin Dolarlık iş bağlantısı
Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) üyesi olduğu TUSKON’un organizasyonunda gerçekleşen 18. TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programı meyvelerini vermeye devam ediyor. 
 
Geçtiğimiz Haziran ayında İstanbul’da düzenlenen TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programında 140 ülkeden 1500 işadamını Türkiye’ye getirilerek ikili iş görüşmelerine ev sahipliği yapılmış, İnşaat Mobilya ve İnşaat Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmalara yeni pazarlar ve yeni ufukların kapısı aralanmıştı.
 
KARGİD üyesi işadamlarının yoğun ilgi gösterdiği programa katılan Uzay Plastik A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baştürk buradaki görüşmeler neticesinde Trabzon’a gelen AA Group ile 500 bin dolarlık anlaşma imzaladı. Kırgızistan da faaliyet gösteren AA Group ile yapılan anlaşma sonucu AA Group, Uzay Plastik A.Ş.’nin Kırgızistan distribütörlüğünü üstlendi.
 
AA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Avtandil İsenbaev ile Trabzon’da ikili iş görüşmelerinde bulunan Ali Baştürk imza töreninden sonra yaptığı konuşmada, TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programında yurt dışından birçok referanslı firmayla görüşme imkanı sağladıklarını belirterek “TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programına her yıl katılıyoruz daha önceki senelerde olduğu gibi bu sene de çok olumlu görüşmeler ve bağlantılar yaptık.
 
Dünya Ticaret Köprüsü programda bir işadamı çok kısa zamanda yurtdışından birçok prestijli firmayla görüşme imkanı buluyor. Aldığımız sonuçlar neticesinde hem üretimimizi hem de ihracat kapasitemizi artırdık, Trabzon dan her sene yeni ülkelere yeni pazarlara açılıyoruz. Bu sebeple de üyesi bulunduğum KARGİD ve TUSKON’a böylesine büyük organizasyonlar gerçekleştirdikleri için teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel