Kardeş cinayetine tutuklama

Kaymaklı mahallesinde bir kahvehanede dün gece saat 01.45 sıralarında eve sürekli alkollü geldiği için kardeşi Hüseyin G. (28) ve babası Mustafa G. (61) ile tartışan Şenol G. (32) aldığı alkolün de etkisi ile kardeşini bıçaklayarak ölümüne neden olurken,

Kardeş cinayetine tutuklama
Kaymaklı mahallesinde bir kahvehanede dün gece saat 01.45 sıralarında eve sürekli alkollü geldiği için kardeşi Hüseyin G. (28) ve babası Mustafa G. (61) ile tartışan Şenol G. (32) aldığı alkolün de etkisi ile kardeşini bıçaklayarak ölümüne neden olurken, babasının da hafif şekilde yaralanmasına yol açtı.

Sonrasında kendisine de bıçakla zarar verdiği öğrenilen Şenol G. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesinde alkollü olduğu için hiçbir şey hatırlamadığını ve kimi bıçakladığını da bilmediğini söylediği öğrenilen Şenol G., sorgusunun ardından bugün öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne çıkartıldı.

Kanlı pantalonu ile adliyeye getirilen Şenol G. 'Bıçakla adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Trabzon Bahçecik Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel