Karadeniz'de gemiler battı

Samsun Su Sporları ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Fikret Yaşmut, “15 tekne battı, fırtına tekrarlarsa daha çok tekne batar” dedi.Dün geceden itibaren başlayan şiddetli rüzgar Karadeniz'i coşturdu. Bu sabah yaklaşık 5 metreyi bulan dalgalar, Batı Par

Karadeniz'de gemiler battı

Samsun Su Sporları ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Fikret Yaşmut, “15 tekne battı, fırtına tekrarlarsa daha çok tekne batar” dedi.

Dün geceden itibaren başlayan şiddetli rüzgar Karadeniz'i coşturdu. Bu sabah yaklaşık 5 metreyi bulan dalgalar, Batı Park Mevkii'nde demirlemiş olan 15 tekneyi sulara gömdü. Karadeniz'in sulara gömdüğü tekneler, Samsun Su Sporları ve Amatör Balıkçılar Derneği'nce çağrılan iki vinçle, karaya çıkartıldı. Dernek Başkanı Fikret Yaşmut, “Hırçın Karadeniz teknelerimizi suya gömdü. Bize maliyeti çok büyük. Kendi imkanlarımızla tekneleri sudan çıkardık. Fırtına tekrarlarsa daha çok tekne batar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel