Karadeniz'de dalga boyu arttı

Batı Karadeniz'de poyraz nedeniyle zaman zaman yüksekliği 2 metreyi bulan dalgalar, sahillerde kayalıklara çarpması ile 3 metreye kadar ulaşıyor. Balıkçılar ise şiddetli rüzgar nedeniyle limandaki barınaklara demirledi. Zonguldak Meteoroloji Bölge Müdürlü

Karadeniz'de dalga boyu arttı

Batı Karadeniz'de poyraz nedeniyle zaman zaman yüksekliği 2 metreyi bulan dalgalar, sahillerde kayalıklara çarpması ile 3 metreye kadar ulaşıyor. Balıkçılar ise şiddetli rüzgar nedeniyle limandaki barınaklara demirledi.

Zonguldak Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, sağanak yağışlı geçmesi beklenen Karadeniz'in batısı 3 ila 5 şiddetinde poyraz ve lodos rüzgarının etkisine girecek. Denizde dalga boyu 5 ila 2 metre arasında olacağı tahmin edilirken, denizdeki görüş oranının genelde iyi yağış anında orta oranda olacağı belirtildi.

Öte yandan Zonguldaklıların aylar sonra düşen ilk yağmur damlaları için sevinci yağışa dönüşmemesi nedeniyle kısa sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel