Karadeniz'de dertleri Türk - Kürt kavgası çıkarmak

PKK'nın Karadeniz Planı deşifre edildi.

Karadeniz'de dertleri Türk - Kürt kavgası çıkarmak
Karadeniz Bölgesinde eli kanlı terör örgütü PKK’nın Türk – Kürt kavgası çıkarmak için çalışmalar başlattığı öğrenildi. Haber61.net’in üst düzey güvenlik yetkililerinden elde ettiği bilgiye göre; PKK’nın bölge uzantısı ‘Karadeniz Açılım Grubunun’ Trabzon, Artvin, Rize ve Ordu illerinde mevsimlik işçiler arasına sızarak gerginlik çıkarmak istedikleri ve bu gerginliğin bölgeye yayılarak Türk  - Kürt kavgasının çıkmasını sağlamak istedikleri öğrenildi.
 
Uzmanlar Karadeniz’de yaşayan vatandaşların böyle provokasyonlara gelmemesi için uyarıda bulundu. Gaziantep’de IŞİD militanlarının düğün salonlarını basarak eylem yapması sonrası PKK’nın da bölgede yapılan düğünlerde panik yaşanması için düğünlerde saldırı olacak yönünde haberler yaydırmak istediği ortaya çıktı. Uzmanlar, doğu kökenli vatandaşlar ile en küçük tartışmayı bir kısım tarafından büyütülerek Türk – Kürt kavgasına getirilmeye çalıştığı tespit edildi. Uzmanlar vatandaşların bu tür oyunlara gelmemesi yönünde uyarıda bulundu.
 
Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel