Karadeniz'de çığ tehlikesi yolu kapattırdı

Karayollarının yapım, onarım ve üst yapı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Karadeniz'de çığ tehlikesi yolu kapattırdı

Karayolları Genel Müdürlüğü, çığ tehlikesi nedeniyle belirli saatlerde Rize İkizdere-Erzurum İspir yolunun kapatılacağını duyurdu.


Karayollarından yapılan açıklamada, çığ tehlikesi nedeniyle İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasında Ovit Dağı mevkisinde gündüzleri 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşımın kontrollü olarak sağlanacağı, geceleri ise can ve mal güvenliği açısından 17.00-07.00 saatleri arasında yolun trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Ayrıca yapılan açıklamada,TEM Otoyolunun Adapazarı Kavşağı-Sapanca Kavşağı arasında 0-15 kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs'a kadar İstanbul-Ankara istikametinde her gün 08.30-16.30 saatleri arasında otoyol trafiğe kapatılacağı, Ulaşım, Adapazarı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilecek ve Sapanca gişelerden tekrar TEM Otoyoluna katılım sağlanacağı belirtildi. 

Yine İstanbul-İzmit yolunun 25. kilometresi civarında Dilovası-Tavşancıl mevkisinde Sakarya Elektrik tarafından yapılacak havai hat söküm çalışmaları nedeniyle bugün 02.00-06.00 saatleri arasında her iki istikamette ulaşım 15'er dakikalık aralıklarla kesilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler