Karadeniz'de bu yollara dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğü, araç sürücülerini yol yapım çalışmaları konusunda uyardı.

Karadeniz'de bu yollara dikkat

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Hopa-Borçka yolunun 41. kilometresinde yapılacak yaya üst geçidi çalışmaları nedeniyle ulaşıma her iki yönde tek şeritten ve kontrollü izin veriliyor.

Yine Artvin Yusufeli yolunun 4. kilometresinde bulunan Deriner-1 Tüneli giriş ve çıkışlarında aydınlatma sistemi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 08.30-17.30 saatlerinde trafik tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

TEM Otoyolu'nun Sapanca-İzmit doğu kavşakları 0-19. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul yönünde acil geçiş noktaları kademeli olarak trafiğe kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor. 

İzmir-Aydın Otoyolu havalimanı kavşağında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatlerinde İzmir ve Aydın istikametinden havalimanı yönünde kavşak kolları trafiğe kapatılacak.

Şarkikaraağaç-Beyşehir yolunun 86. kilometresindeki patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatlerinde Şarkikaraağaç-Beyşehir yolu trafiğe kapatılacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel