Karadeniz'de boğulan ailede ölü sayısı 4 oldu!

Hastanede tedavi altına alınan kadın hayatını kaybetti

Karadeniz'de boğulan ailede ölü sayısı 4 oldu!
 SAMSUN'da damadı ve damadının 2 kardeşinin boğulduğu denizden son anda kurtarılarak hastanede tedavi altına alınan 38 yaşındaki Helime Dursun, bu sabaha karşı yapılan tüm müdahalere rağmen yaşamını yitirdi. Böylece ölenlerin sayısıdı 4'e çıktı.

Konya’da oturan 41 yaşındaki Ramazan Dursun ve eşi Helime Dursun, Kurban Bayramı tatili için Samsun Çarşamba’da oturan kızları Emet Atmaca ve damatları inşaat işçisi Hidayet Atmaca'nın yanına geldi. Hidayet Atmaca, misafir olarak gelen kayınpederi ve kayınvalidesini, yanına eşi ve kardeşleri Celil ile Muhammet Atmaca'yı da alarak Atakum İlçesi'nde denize götürdü. Denizevleri Mahallesi’nde serinlemek için denize giren Helime Dursun, Hidayet Atmaca, Celil Atmaca ve Muhammet Atmaca dalgaların arasında kayboldu. Atmaca kardeşler hayatlarını kaybetti. Kayınvalide Helime Dursun ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Helime Dursun iki gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini bu sabaha karşı kaybetti.

Eşini ve iki kayınbiraderini kaybeden 20 yaşındaki Emet Atmaca, annesinin acısıyla bir kez daha yıkıldı. Helime Dursun'un cenazesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopisinin ardından toprağa verilemek üzere memleketi Konya'ya gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel