KAFEM yeni başkanını seçti

Kısa adı KAFEM olan Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği 8'inci Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Yapılan genel kurul sonunda tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa Köksal Ayşan seçildi.  Dernek lokalinde yapılan seçime eski yönetic

KAFEM yeni başkanını seçti


Kısa adı KAFEM olan Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği 8'inci Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Yapılan genel kurul sonunda tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa Köksal Ayşan seçildi.

Dernek lokalinde yapılan seçime eski yöneticilerin yanı sıra çok sayıda üye katıldı. Ramazan ayı olması münasebetiyle iftardan sonra toplanan dernek üyeleri sohbet havasında bir toplantı yaptılar. Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu ve divan kurulu oluşturuldu. Mehmet Kartal'ın divan başkanı, Özkan Öksüz ile Burak Demirkır'ın da katip üyeliğe seçilmesinin ardından derneğin eski yönetimi faaliyet raporunu  sundu. Faaliyet raporlarının ibra edilmesinden sonra  dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Burada söz alan eski başkan Ali Adanur, yeni yönetimin her zaman yanında olacaklarını ifade ederek, “ Kendilerine şimdiden başarılar diliyoruz. Bu dernek bizim derneğimiz. Çok güzel anılarımız oldu. Hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağız desteğimiz sürecek” diye konuştu.

Açık oylama şeklinde yapılan seçimde oybirliğiyle Köksal Ayşan KA-FEM'in yeni başkanı seçildi. Alkışlar arasında söze başlayan Ayşan, derneğin bu günlere çok zor şartlar altında geldiğini belirterek; “ El birliğiyle derneğimizi bu günlere getirdik. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir çok faaliyetler yaptık ve bunların hepsinde de başarılı olduk. Ama artık daha iyisini yapmak zorundayız. Çünkü bizim kadromuz gerçekten çok iyi.  Burada bir aile ortamı oluşturduk. Herkesin bize destek vermesini istiyorum. Gönül isterki zamanımızın boşta kalan kısımlarını burada geçirelim ama buna bazen imkan olmuyor. Her zaman desteğinizi ve yardımınızı bekliyoruz. Müzik öğretmenleri arkadaşlarımla bir yönetim oluşturduk amacımız başarı çıtasını daha da yukarılara taşımak. Bunun içinde bu merdivenlerden hızlı şekilde değil de yavaş yavaş çıkacağız” dedi.

Daha sonra Köksal Ayşan, eski başkan  Ali Adanur ve Başkan Yardımcısı Hatice Öksüz'e birer teşekkür plaketi takdim etti.

Köksal Ayşan'ın başkan seçildiği  KA-FEM Derneği Yönetiminde, Burak Demirkır, Lütfiye Demirkır, Osman Öksüz ve Arzu Ayşan yer alıyor.  Ayrıca Denetleme Kurulu asil üyeler de Engin Soğuksulu, Yeter Eryalçın ve Beliz Aydın'dan oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler