Kaçkar'da dağcılara kar sürprizi

3 bin 937 metre yüksekliğinde ki Kaçkar Dağı'nda zirve tırmanışı yapmaya hazırlanan Ankara Üniversitesi Dağcılık Birimi Kar Sürprizi ile karşılaştı. Geçtiğimiz gün tırmanışa başlayan grup aniden bastıran kar yağışı ile faaliyetlerine bir gün süre ile ara

Kaçkar'da dağcılara kar sürprizi
3 bin 937 metre yüksekliğinde ki Kaçkar Dağı'nda zirve tırmanışı yapmaya hazırlanan Ankara Üniversitesi Dağcılık Birimi Kar Sürprizi ile karşılaştı.
 
Geçtiğimiz gün tırmanışa başlayan grup aniden bastıran kar yağışı ile faaliyetlerine bir gün süre ile ara vermek zorunda kaldılar. Kısa süren kar yağışı Kaçkar'ın zirvesini beyaza bürüdü. 
 
Temmuz ayı sonunda yaşanan beklenmedik bu olay bölgeyi ziyaret eden dağcılar ve turistler için güzel bir sürpriz oldu. Ankara Üniversitesi Dağcılık Birimi kar yağışı nedeniyle ara verdiği zirve tırmanışına kar tedbirlerini alarak bugün devam ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel