Kaçak bina tam gaz ilerliyor !

Trabzon’un Sürmene ilçesinde dolgu alanına yapılan kaçak yapılanma ile yürütmeyi durdurma kararı alınmasına rağmen yapılanma tam gaz sürüyor. İçişleri bakanlığı tarafından soruşturma açılan kaçak yapılanma için sürmene belediyesi cumhuriyet savcılığına gö

Kaçak bina tam gaz ilerliyor !

Trabzon’un Sürmene ilçesinde dolgu alanına yapılan kaçak yapılanma ile yürütmeyi durdurma kararı alınmasına rağmen yapılanma tam gaz sürüyor. İçişleri bakanlığı tarafından soruşturma açılan kaçak yapılanma için sürmene belediyesi cumhuriyet savcılığına gönderdiği yazıda” Evet yapılanma kaçaktır,kaçak olduğu için biz inşaatı mühürledik. Dernek yöneticileri içinde suç duyurusunda bulunduk” resmi yazısı gönderdi.

Sürmene Belediyesinin hemen karşısında bulunan ve dolgu alanı içerisinde yapılan kaçak bina inşaatının mühürlenmesine rağmen yapımına devam edilmesi ise şok etkisi yarattı. Belediye kendi elerli ile mühürlediği hemen yanı başındaki binadaki çalışmalara müdahale etmemesi düşündürücü. Yasaya ve hukuka aykırı olarak yapılan kaçak binanın mühürlenmesine rağmen yapılması ise savcılığı harekete geçirdi.
 
Sürmene Belediye Başkanlığını yürüten eski SSK bölge müdürü Fikri usta’nın ise bunlara göz yumması hayretler içerisinde bıraktı. Sürmeneli vatandaşlar salı günü hazırlayacakları yeni bir dilekçe ile savcılığa suç duyurusunda bulunacaklar. Cevat Kol Çamlıca mahallesi dermeğini ve belediyeyi kuralara uymamak, yasayı tanımakla ilgili suç duyurusunda bulunacağı söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler