İşte DP’nin Akçaabat Adayları

Akçaabat Parti Merkezinde düzenlenen katılım törenine ilgi bir hayli fazlaydı. Aday tönetim toplantısına DP Genel İdare Kurulu Üyesi Süleyman Aydoğdu, İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Yalçın Öztürk, DP milletvekili adayı Abdullah

İşte DP’nin Akçaabat Adayları

Akçaabat Parti Merkezinde düzenlenen katılım törenine ilgi bir hayli fazlaydı. Aday tönetim toplantısına DP Genel İdare Kurulu Üyesi Süleyman Aydoğdu, İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Yalçın Öztürk, DP milletvekili adayı Abdullah Sevim ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan DP Akçaabat İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı “Kar-kış demeden buraya gelen, partisine, davasına sahip çıkan dava arkadaşlarıma teşekkür ederim” diyerek başladığı konuşmasında Ak Parti iktidarını eleştirdi. İl Başkanı Ahmet Uğru Zihni de konuşmasında Demokrat Partinin Akçaabat da en iddialı parti olduğunu vurgulayarak, “seçim startını Akçaabat'dan veriyoruz” dedi. Aday tanıtım töreninde konuşan Abdullah Sevim'de “Akçaabat'da 5'te 5 yapacağız. Önümüzdeki günlerde diğer beldelerimizi de açıklayacağız. Akçaabat Demokrat Parti'ye nasıl sahip çıkıyor 29 Mart akşamı herkes görecek” dedi.

DP Genel İdare kurulu Üyesi Süleyman Aydoğdu'nu tek tek tanıttığı adaylar şunlar:

Hamza Özlü (Mersin), Mehmet Ali Değirmenci (Akpınar), H. İbrahim Dervişoğlu (Kavaklı), Mustafa Akgün (Derecik), Süleyman Birinci (Işıklar). Demokrat Partinin Akçaabat İl Genel Meclisi adayları ise Alaattin Kaba, Hafit Çelik, Mustafa İleli, Nazmi Taflan ve Yılmaz Yılmaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel