İskender Gönen'e DP'den teklif

Trabzonspor'un efsane futbolcularından İsko lakaplı İskender Gönen'e DP Belediye Başkan adaylığı teklifi yaptı. Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Teşkilatı'nın, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Trabzon Belediye Başkan adayı yapmak üzere Trab

İskender Gönen'e DP'den teklif
Trabzonspor'un efsane futbolcularından İsko lakaplı İskender Gönen'e DP Belediye Başkan adaylığı teklifi yaptı.

Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Teşkilatı'nın, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Trabzon Belediye Başkan adayı yapmak üzere Trabzonspor'un efsanevi futbolcusu İskender Gönen'e teklif götürdüğü öğrenildi. Yerel seçimler öncesi hazırlıklarını sürdüren Demokrat Parti, Büyük Kongre'den sonra bu çalışmalarını hızlandırdı. DP ilçelerin yanı sıra Trabzon Belediyesi için de sürpriz bir isme teklif götürdü. Halen Sabah Gazetesi'nde spor yazarlığı yapan Trabzonspor'un eski futbolcularından İskender Gönen'e DP'den teklif gittiği öğrenildi. 1980 ile 1990 yılları arasında Trabzonspor'da giyindiği 11 numaralı forma ile efsaneler oluşturan İskender Gönen'in teklife nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor.

AKÇAABAT'TA SİVRİKAYA
Öte yandan DP, Çarşıbaşı'nda Mehmet Turan, Yomra'da İbrahim Sağıroğlu, Dernekpazarı'nda İbrahim Yüce, Geyikli'de Muzaffer Türkmen, Akpınar'da da Mehmet Ali Değermencioğlu ile yola devam etme kararı aldı. Akçaabat'ta ise mevcut belediye başkan yardımcısı Sinan Sivrikaya'ya teklif götüren DP, Mersin'de Hamza Özlü, Yıldızlı'da Adnan Çavuş, Kavaklı'da İbrahim Dervişoğlu ve Arsin'de de Ramis Sunguroğlu ile seçimlere girmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel