İran'ın Trabzon ayağı veda etti !

İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Ali Nikan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Görev yaptığı sürede iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Nikan, "Özellikle turizm alanınd

İran'ın Trabzon ayağı veda etti !

İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Ali Nikan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. 

Görev yaptığı sürede iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Nikan, "Özellikle turizm alanında son yıllarda önemli gelişmeler olduğunu görüyorum. Sadece ticari olarak tüm alanlarda ilişkilerin geliştirilmesi gerekli. Görev yaptığım süre içerisinde her zaman iyi ilişkiler içerisinde bulunduğumuz Başkan Gümrükçüoğlu’na ve Trabzon halkına teşekkür ediyorum" dedi.

İran ile Türkiye arasındaki iyi ilişkilerin her geçen gün arttığına vurgu yapan Başkan Gümrükçüoğlu ise kardeş şehir uygulamaları ile Trabzon ve İran arasındaki kültür, sosyal ve ticari ilişkileri daha da artırmak amacında oldukları söyleyerek Başkonsolos Nikan’a bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Başkan Gümrükçüoğlu Başkonsolos Nikan'a telkari fincan takımı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler