Iraklı Bakanlar Trabzon'da iftarda ağırlandı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’a gelen Irak Başbakan Yardımcısı ve beraberindeki bakanları iftarda Valilik Konağı’nda ağırladı.  Trabzon’da dün akşam oynanan Uruguay-Irak FİFA U20 Dünya Futbol Şampiyonası Yarı Final karşılaşmasını izlemek için

Iraklı Bakanlar Trabzon'da iftarda ağırlandı
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’a gelen Irak Başbakan Yardımcısı ve beraberindeki bakanları iftarda Valilik Konağı’nda ağırladı. 
 
Trabzon’da dün akşam oynanan Uruguay-Irak FİFA U20 Dünya Futbol Şampiyonası Yarı Final karşılaşmasını izlemek için dün Trabzon’a gelen Irak Başbakan Yardımcısı Roj Nuri Saveyş başkanlığındaki Irak heyeti Vali Kızılcık’ın konuğu oldu. Iraklı heyet için Valilik konağında düzenlenen iftar programına Irak Başbakan Yardımcısı Roj Nuri Saveyş’in yanı sıra Irak Ticaret Bakanı Hayrullah Babakir, Sağlık Bakanı Muhammed Mecid Harnıd, İmar İskan Bakanı Muhammed Daraji ile Gençlik ve Spor Bakanı Casim Muhammed Cafer katıldı. Konuklarını kapıda karşılayan Vali Kızılcık, iftar yemeğinde misafirleriyle sohbet ederek kendilerini Trabzon’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sema Kızılcık’ın hazırladığı yemeklerle iftar yapan Iraklı bakanlar gördükleri sıcak ilgiden ve konukseverlikten dolayı Vali ve eşine teşekkür ettiler. Vali Kızılcık, programın ardından heyetle birlikte Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na giderek Irak-Uruguay maçını izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler