İnternette tanıştığı adama kaçtı

Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde oturan 55 yaşındaki Fatma Gürses, açık lise kurslarına giden kızı Yasemin'in, 4 ay önce evden kursa gidiyorum diye ayrıldığını söyledi. Daha sonra evi telefonla arayarak bir arkadaşına gittiğini söyleyen kızından bir daha haber

İnternette tanıştığı adama kaçtı
Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde oturan 55 yaşındaki Fatma Gürses, açık lise kurslarına giden kızı Yasemin'in, 4 ay önce evden kursa gidiyorum diye ayrıldığını söyledi.

Daha sonra evi telefonla arayarak bir arkadaşına gittiğini söyleyen kızından bir daha haber alamadıklarını belirten Gürses, "Adapazarı'nda oturan 2 çocuk babası Fatih K. ile internette görüşüyordu. Kızımı kandırıp kaçırdığını düşünüyoruz.

Kaçıran kişi daha önce de internetten genç kızları kandırıyormuş. Kızım ile yaklaşık 4-5 aydır internette görüşüyorlarmış" dedi.

Cezaevinde olan ancak kızını bulmak için izin alan eşi ile birlikte Adapazarı'na gelip kızını aradıklarını belirten Fatma Gürses, "Buradaki tanıdıklarımız vasıtasıyla arıyoruz ama adamın ismi var kendi yok. Kızımın hayatından endişe ediyorum" dedi

Sakarya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise kayıp kızın Eskişehir'de olduğuna dair bilgi aldıklarını belirterek, arama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel