Heyelan yolu kapattı

Kürtün Kaymakamı Ozan Gazel, yaptığı açıklamada, Özkürtün beldesine bağlı Karaçukur Mahallesi mevkisinde heyelan meydana geldiğini belirtti.Heyelanda, Gümüşhane-Tirebolu kara yoluna çok büyük kayaların düştüğünü ifade eden Gazel, ''Kara yolumuzda kaya düş

Heyelan yolu kapattı

Kürtün Kaymakamı Ozan Gazel, yaptığı açıklamada, Özkürtün beldesine bağlı Karaçukur Mahallesi mevkisinde heyelan meydana geldiğini belirtti.

Heyelanda, Gümüşhane-Tirebolu kara yoluna çok büyük kayaların düştüğünü ifade eden Gazel, ''Kara yolumuzda kaya düşmesi sonrası her iki şerit de ulaşıma kapandı. Durum Karayolları ekiplerine bildirildi. Ancak Özel İdare Bakımevi personeli ve araçları ile birlikte yapılan 1 saatlik çalışma sonrası söz konusu mevkide, güvenlik şeridinden kontrollü olarak araçların geçişleri sağlanıyor'' dedi.

Gazel, yolda çalışma yapamadıklarını, öncelikle bölgenin arka kısmından gelebilecek bir kitle olup olmadığının araştırılacağını kaydederek, ''Bu nedenle jeoloji mühendislerinden oluşan ekip heyelanlı bölgede incelemede bulunarak rapor hazırlayacak. Biz de rapor doğrultusunda hareket edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel