HES şantiyesi kurşunlandı

Bir ihbarı değerlendiren polis ve jandarma ekipleri, Rize'nin İkizdere ilçesinde bulunan HES firmalarından şiddet ve tehditle maddi menfaat temin etmeye çalıştıkları iddia edilen bazı şahısları teknik takibe aldı. Yapılan takip sonucu aralarında İkizdere

HES şantiyesi kurşunlandı
Bir ihbarı değerlendiren polis ve jandarma ekipleri, Rize'nin İkizdere ilçesinde bulunan HES firmalarından şiddet ve tehditle maddi menfaat temin etmeye çalıştıkları iddia edilen bazı şahısları teknik takibe aldı.

Yapılan takip sonucu aralarında İkizdere eski Belediye Başkanı A.B.'nin de bulunduğu şahısların HES Şantiyesi'ni kurşunlama olayına karıştığı tespit edildi. Güvenlik güçleri, E.Ç., A.A., A.B. ve Y.A.'yı gözaltına aldı.

Şahıslarla birlikte olayda kullanılan 9 mm çapında el yapımı ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili S.C., Ç.C., Ş.G., O.Ç., C,A., İ.T., S.T. isimli şahıslarda gözaltına alındı.

Gözaltına alınan toplam 11 kişi sorgularının ardından bugün yoğun güvenlik önlemleri altında Rize Adliyesi'ne getirildi.

Şahısların 'Organize suç örgütü kurmak' suçundan nöbetçi savcılıkça ifadeleri alındı. Suç örgütüne liderlik yaptığı tahmin edilen M.Ç. isimli şahısla birlikte R.G. isimli şahsın da aranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler