HEPAR Trabzon'da hazır

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde terör örgütüne karşı gösterdiği kahramanlıkla tanınan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun kurduğu Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Türkiye çapında olduğu gibi Trabzon örgütlemesini de tamamladı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nd

HEPAR Trabzon'da hazır

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde terör örgütüne karşı gösterdiği kahramanlıkla tanınan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun kurduğu Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Türkiye çapında olduğu gibi Trabzon örgütlemesini de tamamladı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde (TGC) bir basın açıklaması yapan partinin Trabzon İl Başkanı Alper Sert, HEPAR'ın kurulalı 5 ay olmasına rağmen 42 il ve 300'e yakın ilçede teşkilatlandığını belirterek, “Büyümeye devam edeceğiz. Hak ve Eşitlik Partisi tam bağımsızlık ilkelerinin ışığı altında aydınlanan yeni bir siyasal anlayışla milli savunma, milli iktisat, milli eğitim ve diğer alanlardaki milli politikalarını oluşturarak bunları sağlayacak ve halkımızla birlikte mutlaka başarıya ulaşacaktır. Bizim büyük Türk milleti olarak bin bir güçlükle kurduğumuz ülke bu zihniyetle idare edilirse yakın gelecekte Anadolu medeniyetleri müzesinde yerini alacaktır” dedi. “Türkiye'nin iki kıymetli hazinesi gençliği ve doğal kaynaklarıdır” diyen Sert, “Biz halkın ve gençlerin temsilcisiyiz. Milletin küllenen ateşini yeniden yakacağız. Millet devlet için değil, devlet millet içindir ilkesi ile yüce Türk Milleti'ni laik olduğu yerlere getireceğiz” diye konuştu.

Trabzon yönetimi ise şu şekilde oluşuyor:

İl Başkanı Alper Sert, 

İl Başkan Yardımcısı Osman Öztoprak,

İl Sekreteri Aziz Ali Alparslan Bahadır,

Atakan Atasoy, Bülent Çevik, Ömer Faruk Bayrak, Kadir Demir ve Atilla Şahintaş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler