Haydi TS için göreve

Trabzon Belediye Meclisi'nin son meclis toplantısının ilk oturumu çoğunluk sağlanamadığı için yapılmayınca Trabzonspor için hayati önem taşıyan projeler mecliste takıldı. Trabzonspor'a ekonomik olarak katkı sağlayacak bir proje olan İpekyolu Fuar Alanının

Haydi TS için göreve

Trabzon Belediye Meclisi'nin son meclis toplantısının ilk oturumu çoğunluk sağlanamadığı için yapılmayınca Trabzonspor için hayati önem taşıyan projeler mecliste takıldı.
Trabzonspor'a ekonomik olarak katkı sağlayacak bir proje olan İpekyolu Fuar Alanının devri gerçekleşmemesi halinde Trabzonspor'a sıkıntı yaşayacak.


SORUMLULUK MECLİS'İN
Bugünkü toplantıya AKPli üyelerin tamamı, CHPli üyelerin bir kısmı ve SP'li 1 üye katılmayınca toplantı yeter sayısı olan 16 rakamına ulaşılamadı.
Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için toplantı ertelenirken üyelerinde herhangi bir mazeret bildirmediği Belediye Başkanı Canalioğlu tarafından açıklandı.
29 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala Trabzon Belediye Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısı için tüm üyelere Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu çağrı yaparken Çarşamba günü gerçekleşltirilecek olan toplantıya tüm üyelerin katılımı bekleniyor.
Yasa gereği Belediye Meclis toplantısı 3 gün içerisinde yapılması gerekiyor .Buna göre Belediye Meclisi Çarşamba günü toplanacak. Belediye Meclisi Çarşamba günüde toplanamazsa Trabzonspor için hayati önem taşıyan projeler gerçekleşmeyecek.


İŞTE MECLİSİ BEKLEYEN PROJELER
Trabzon Belediye Meclisi Trabzonspor'un almak istediği , Adıgüzel Fuarcılık'a ait ve atıl durumda bulunan bin 500 m2'lik fuar alanı, Avni Aker Stadı'nın kale arkası tribünü alt kısmında yapılacak olan Migros Alışveriş Merkezi. Avni Aker'in UEFA kriterlerine uygun hale gelmesi için istenilen Kapalı Otopark yeri için Atış Poligonu'nun yıkılarak katlı otopark yapılması.
Trabzonspor'un projelerinin meclisten geçmesi için 17 AKP'li 12 CHP'li 1 Saadet Partili ve 1 Bağımsız üyeden oluşan 31 kişilik belediye meclis üyesinin Çarşamba günkü toplantıya katılması bekleniyor. Belediye Meclis üyelerinin Çarşamba günü yapılacak olan toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde ise Trabzonspor'un projeleri yetişmeyecek ve 29 Mart seçimleri ardından oluşan meclise taşınacak. Ayrıca UEFA kupası maçlarını Trabzon'da oynaması için gereken izinler alınamadığı için stadyum UEFA kriterlerine uygun hale getirilemeyecek.

TRABZONSPOR'UN PROJELERİ ONLARA BAĞLI
İŞTE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

AKP
Ahmet Karadeniz
Ahmet Karabıyık
İsmail Kemerkaya
İsmail Sağlam
İsmail Sandıkçı
Kemal Kadakal
Maksut Öztürk
Metin Öztürk
Mustafa Mangan
Nusret Onur
Okyay Şenol
Seyfullah Kınalı
Tufan Aydoğan
Coşkun Tiryaki
Ali Kaan
Mustafa Dinçer

CHP
Namık Somel
Bülent Doğru
Erol Fettahoğlu
Eşref Pehlivan
Gülseren Bal
Kemal Kılıç
Lütfi Uzun
Gürsel Gençsoy
Mehmet Eyüpoğlu
Orhan İlarslan
Rahman Yurduseven
Suat Atay
Turgay Güngör

BAĞIMSIZ
Mahmut Aksu

SP
Münir Ustakurt

HABER \Orhan ÇAVUŞOĞLU\ haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel