Hanife teyzeye sahip çıkıldı

Of ilçesi Tavşanlı köyünde Köy muhtarı Mehmet Karaahmetoğlu ve  daire amirleri ile birlikte inceleme ve ziyaretlerde bulunduğu sırada Hanife teyzenin yanan evini de gören ilçe kaymakamı bir hafta içinde gerekli malzemeler ve ustalar gönderilerek oturulama

Hanife teyzeye sahip çıkıldı

Of ilçesi Tavşanlı köyünde Köy muhtarı Mehmet Karaahmetoğlu ve  daire amirleri ile birlikte inceleme ve ziyaretlerde bulunduğu sırada Hanife teyzenin yanan evini de gören ilçe kaymakamı bir hafta içinde gerekli malzemeler ve ustalar gönderilerek oturulamaz durumda olan ev yaşanabilir hale getirildi. Ve sağlık yardımı konusunda da yardımcı oldu.

 

Yapılan Çalışmalar sonrası evi onarılan ve gerçekleştirilen ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Hanife Teyzenin çifte mutluluğu görülmeye değerdi.

 

Kendisine geçmiş olsun ve tadilatı yapılan evinin hayırlı olması dileğinde bulunmak üzere Hanife Teyzeyi ziyaret eden Kaymakam, her şeyin başının sağlık olduğunu belirterek, Hanife teyzemizin sağlığına kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, onarılan evinde kazasız belasız ve huzurlu günler geçirmesi temennisinde bulundu. Hanife Teyze de Allah Kaymakamımızdan ve muhtarımızdan razı olsun, mezara kadar onlara dua edeceğim diyerek duygularını dile getirdi.

 

Ziyaret sırasında Hanife Teyze tarafından ikram edilen kestaneler kuzineli soba üzerinde  kavrulup yenilerek hoş bir sohbet ortamı yaşanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel