Hakkarili gençler belediye'de

Canalioğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetler Dairesi Başkanlığınca yapılan değişim programı kapsamında kente gelen Hakkari Gençlik Merkezi üyelerini makamında kabul etti. Gençler arasında gelenek ve görenek etkileşimini arttırmak, yeni ye

Hakkarili gençler belediye'de
Canalioğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetler Dairesi Başkanlığınca yapılan değişim programı kapsamında kente gelen Hakkari Gençlik Merkezi üyelerini makamında kabul etti.

Gençler arasında gelenek ve görenek etkileşimini arttırmak, yeni yerler görerek kültür farklılıklarının tanınmasını ve yeni arkadaşlıklar kurup deneyim kazanılmasını sağlamak amacıyla organize edilen faaliyetin çok önemli olduğunu ifade eden Canalioğlu, gençleri Trabzon'da görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Canalioğlu, gençlerin geleceğin teminatı olduklarını vurgulayarak, ''Onlara güveniyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk de Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlerimize emanet etti.

Gençlerimizin böyle değişik illeri ziyaret etmesi, birbirleriyle kaynaşması, dostluk ve kardeşlik bağlarının gelişmesini sağlar. Bilgi ve birikimleri artırır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel